Halaman

Rabu, Mei 04, 2011

Fungsi-fungsi handset yang lain.


Assalamualaikum

Tengah rajin nih..jadi nak update la blog yg lame bersawang tak update nih..bukan nak cite pape juz nak share gambar..haha

Handset..emmm..sume orang ade handset kan?? bukan sahaja tuk menerima panggilan,call atau pon tangkap gambar,..


Handset juga ada pelbagai kegunaan yg lain..Bernas sungguh mereka yang buat menda-menda ni semua..
Wakakakaka








macam2, aishh.. dunie2 

ekekeke..tu jelah kot..malas nak tulis panjang-panjang.. *memang malas pon nak update..*
kah3x.. ade mase lagi kite update la dengan entri yg tak berapa nak update nih..hahahahahha

Chow..
Salam.
*titik*

4 ulasan ()

ChuyRy berkata... Reply to comment

ada lagi satu. buat baling anjing. hahaha

Lizz berkata... Reply to comment

yang jadikan cermin untuk pakai lipstick tu aku selalu buat!!bahahahaha

Tanpa Nama berkata... Reply to comment

membaca seluruh blog, cukup bagus

nazra berkata... Reply to comment

salam singgah apiih! lamanya daku tenggelam. hehe :D

*larikk topik lah plak -_-